CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 28 June 2012

::Lalala...Bola..Bolaaa::

Assalammualaikum...hye semua!!ok..lama giler tak update kat blog ni..username n password pon dah lupe..hahaa...Alhamdulillah,nasib blh reset semula...syukur..blh la bukak blog ni semula..haa..ni dah bukak nk story pasal ape ek??about me??ermm...~~thinking~~
Ok nak story pasal bola la..skang ni kan ngah demam bola..euro 2012 la katakan..mmg demam laa..start game kul 2.45 pagi kan..tak tdo la kaum2 adam ye tgk bola..ok,nak tanya korg sokong team mane??kalau saya dah semestinya Germany..coz Germany hebat dari dulu hingga sekarang..Spain plak choice no 2..kalau Germany kalah,saya pilih Spain..hahaha..boleh gitu??
Tapi kan nak story cket la pasal ada sorang mamat ni yang giler kentang punye la ngan team Kelantan..fuhh..memang tabik spring la kat mamat ni..coz kite ngah sibok2 citer pasal euro,die dok sibok cter pasal Kelantan...actually,die tak puas ati la tu Kelantan hanya seri ngan Terengganu game baru-baru ni..hehehe...semangatnyer die blh disalahkan referee..katanyer referee berat sebelah..huhuu..tu tak tahu la kan...nama mamat ni ialah Alfi Syahrin yang tertinggal nota kat BK0901...huhuu..(jgn mara ye abe)..:)
ok..sampai disini shaja..dah tak tahu nak tulis ape dah ni...ok bye2...

Lots of Love -NissaAyun-

0 comments: