CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 18 September 2011

::Bermulalah kisah menjadi student semula::

Assalamualaikum semua..happy sunday!!!weekend ni aktiviti korang ape je??ni confirm2 la g open house kan...mesti banyak jemputan...tidak bagi saya sebab minggu ni saya da start klass utk degree...ermmm,start la saya bergelar student semula....
1st day klass mmg best sgt2...sbb dpt rmai kawan2 baru..klas saya ramai lelaki,perempuan hanya 7 org jek..tp tu yg best..mane2 kteorg pegi,mestilah 7 org ni ade..best giler..
1st klass adalah klass control..giler saya boleh masuk lambat that time sbb cari dewan kuliah tak jumpe2 punya pasal...nasib baiklah ade senior bgtaw...thanx kat senior tu tp soory tak thu plak nama..huhuu...
Next,klass malam utk science plak...fuhh,klass ni mmg mencabar beb..blaja bab yg paling saya tak suka..thermodynamic..mmg tak paham la ape yg doc ajar kat depan..tp slowly cuba pahamkan n then dpatla cket2...so,saya kena banyak wat research lagi la...InsyAllah blh catch up utk subjek ni...
oklah,sampai cni jek la dlu..t ada ape2 lagi yang menarik saya update k..
 daa....~~~